Card image

Duurzame cryptomunten: wat zijn dat precies?

Wat zijn duurzame cryptomunten en welke soorten zijn er?

Duurzame cryptomunten: wat zijn dat eigenlijk en welke soorten zijn er zoal? Duurzame cryptomunten zijn ook wel munten die ondersteuning krijgen van milieuvriendelijke projecten, zoals projecten waarbij bomen worden geplant om de uitstoot terug te dringen. Duurzame crypto is bovendien crypto met een zeer laag energieverbruik. Bitcoin minen kost namelijk zeer veel energie. Tegenwoordig hechten we veel meer waarde aan hoe we met ons gas en onze energie omgaan, omdat de manieren waarop we dit winnen veel vergt van het milieu. Duurzaam omgaan met gas en energie is dan ook steeds belangrijker geworden, waardoor ook groene cryptomunten steeds meer onder de aandacht komen. Er zijn op dit moment dan ook verschillende duurzame cryptomunten op de markt. Wij vertellen je welke duurzame cryptomunten er zoal zijn en je zeker in de gaten moet houden. Lees snel verder en ontdek meer!

Eco coin

De eco coin is een duurzame digitale cryptomunt. Deze speciale munt is te verdienen door duurzaam te leven. Dus door bijvoorbeeld voor duurzame opties voor je huis te kiezen, zoals zonnepanelen, of door op de fiets naar school of het werk te gaan. Het buurtgemiddelde bepaalt het aantal coins. Stel dat je buurt dus heel goed bezig is met een duurzame leefstijl, dan ontvang je dus ook meer coins. Een win-winsituatie, toch?

GRN Token

GRN is de token op Grid, een zo duurzaam als mogelijke blockchain. Die duurzaamheid haalt deze munt door gebruik te maken van groene energie als: zon(licht), waterstof en uiteraard wind. En is tevens beveiligd middels Proof of Stake v2. Dus zonder de aarde te belasten bouwt deze GRN token de toekomst!

Fantom

Fantom staat bekend als een duurzame cryptomunt. Fantom zelf beweert maar 0,00000301 kWh per transactie te gebruiken, wat fors minder is dan de Bitcoin aan energie verbruikt. Of dit ook echt waar is, blijkt in de praktijk niet eenvoudig te controleren. Wat wel te zeggen valt, is dat er bij Fantom blokken op de blockchain ontbreken, waardoor transacties sneller afgerond kunnen worden. Tijdens deze transacties wordt er weinig energie verbruikt, wat Fantom tot een duurzame cryptomunt maakt.

Green Beli

Green Beli is tevens een duurzame cryptomunt. Deze cryptomunt combineert zowel het verdienen van geld als het verbeteren van de wereld met elkaar. Middels het platform koop je de munt en voeg je deze vervolgens aan je wallet toe. Log je in en speel je het spel, dan kan je telkens weer nieuwe tokens verdienen. Met de opbrengst wordt er geinvesteerd in projecten die een duurzame aarde willen realiseren. Op deze wijze probeert Green Beli een steentje bij te dragen aan een betere leefomgeving voor iedereen. In welke duurzame cryptomunt ga jij je verdiepen?

Card image

Uw blog hier?

Heeft u interesse om uw blog te vermelden hier op CryptoSula.nl?

Neem contact op via het email adres dat vermeld staat op onze contact pagina. Vermeld daar natuurlijk wel bij dat het om het plaatsen van een blog op deze website gaat.

Lees verder
Card image

Uw blog hier?

Heeft u interesse om uw blog te vermelden hier op CryptoSula.nl?

Neem contact op via het email adres dat vermeld staat op onze contact pagina. Vermeld daar natuurlijk wel bij dat het om het plaatsen van een blog op deze website gaat.

Lees verder
© Website-Specialist.nl - 2024